De professionele lasersystemen van Zimmer

Categories
Table of Contents
Share :

Gerelateerde
berichten

De Zimmer systemen zijn sinds kort verkrijgbaar in Nederland via distributeur Dalton Medical. Zimmer produceert medische systemen voor revalidatie, esthetiek en andere specialisaties. Dit doen ze al meer dan 50 jaar en met de bekende vertrouwde Duitse kwaliteit die we gewend zijn. De twee Zimmer lasers die nu in Nederland verkrijgbaar zijn, zijn de Z Lipo en de Z Wave Pro.

De Z Lipo

De Z Lip van Zimmer wordt gebruikt voor vetverwijdering. Met het innovatieve systeem is het mogelijk om vetophopingen op een gerichte en permanente manier te behandelen. Dit op een niet-invasieve manier. De behandeling is ongeveer na 10 tot 12 weken voltooid en kan worden toegepast op de volgende bieden: Buik, heupen, taille, rug, mannenborsten, dijen, bovenarmen, billen en onderkin. De behandeling is vrijwel niet-pijnlijk.

Z Wave Pro

De Z Wave Pro van Zimmer wordt gebruikt voor meerde doeleinden. Het systeem wordt onder andere ingezet voor de volgende toepassingen: Celluites, huidverstrakking, lymfedrainage, body contouring, huidversteviging, huiverstrakking, lettekenbehandeling en striae. Door de shockwave technologie die gebruikt wordt is het systeem breed inzetbaar. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van shockwave een positief effect heeft op de collageen structuur, de huid en het bindweefsel. Het verbetert de huidcirculatie en het metabolisme van de vetcellen. Het stimuleert de vorming van collageen vezels, de huid wordt elastischer en na slechts enkele behandelingen is de stevigheid van de huid zichtbaar.

Voordelen van dit systeem zijn:

  • Het is een pijnloze toepassing
  • Eenvoudig in gebruik
  • Duidelijk resultaat al na 2-3 sessies

Leverancier Dalton Medcial

Ben jij dermatoloog, plastische chirurg, huidtherapeut of schoonheidsspecialist en op zoek naar een lasersysteem voor bepaalde behandelingen? Dan is Dalton Medical een fijne partij om mee samen te werken. Dalton Medical is gespecialiseerd in esthetische lasersystemen en heeft een groot team aan specialisten klaar staan die jouw vragen kunnen beantwoorden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Dalton Medical.  

Nog niet gelezen?

Check deze artikelen!

maak deel uit van ons succes.