Zaken Nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zakelijk vervoer in Nederland en België

Zakelijk vervoer in Nederland en België

Steeds meer bedrijven kiezen voor Zakelijk vervoer in Nederland en België. Natuurlijk wil je wel dat dit er een beetje chique uitziet. Daarom hebben wij speciale VIP bussen waarin je lekker kunt zitten, maar ook goed kunt vergaderen. Ze zijn namelijk voorzien van meerdere schermen waarop je bijvoorbeeld een presentatie kunt geven. Daarnaast is het ook mogelijk om de catering voor hapjes en drankjes aan ons over te laten. Dit moet je dan wel even vermelden bij de aanvraag. Zo kun je de reistijd echt maximaal benutten door nog even de laatste puntjes op de i te zetten.

Natuurlijk kun je het ook gezellig maken, want Netflix en Spotify behoren ook tot de mogelijkheden. Eventueel zou je deze bussen ook kunnen voorzien van belettering zodat jouw bedrijf nog bekender wordt. Ook zijn de bussen voorzien van een supersnelle internetverbinding. Hierdoor kun je nog laatste wijzigingen in de cloud aanbrengen. Eventueel kan je er ook voor kiezen om in UHD kwaliteit video’s te streamen. Kortom de mogelijkheden zijn ongekend!

 

Een luxe touringcar huren met chauffeur

Je kunt ook een Luxe touringcar huren waarbij je vervoerd wordt door een ervaren chauffeur. Deze touringcars zijn niet alleen van luxe stoelen, maar vooral comfortabele stoelen voorzien. Deze lederen stoelen zitten ontzettend prettig in iedere houding. Daarnaast zit er ook een draadloos muzieksysteem bij met daarbij behorende microfonen. Als je een speech met een of meerdere personen wil houden is dat zeker ook mogelijk. Daarnaast kun je hem ook gebruiken voor uitjes met het hele team. Van binnen is het namelijk mogelijk om gebruik te maken van verschillende soorten LED verlichting. Dit zorgt er toch wel voor dat je medewerkers hun nog specialer voelen. 

Tevens zitten er ook genoeg schermen in als je video’s wil kunnen kijken onderweg. Een ding is zeker en dat is dat de rit een groot plezier wordt! Natuurlijk hoort daar ook een bakkie koffie bij en daarom zijn ze voorzien van een luxe koffiezetter. Tevens is het ook mogelijk om de koelkast te laten vullen met bier, wijn en fris. Dit zorgt ervoor dat je net even nog een stapje hoger gaat. Daarnaast kun je via ons ook de catering reserveren waardoor een hapje bij het drankje zeker is. Alles wat je nodig hebt om zo comfortabel mogelijk te kunnen rijden. Natuurlijk zitten er ook bekerhouders in de tafels zodat je jouw drankje niet hoeft te verspillen.

 

Profiteer van alle extra’s in een Vip busje

Je kunt een Vip busje huren als je echt een geslaagd feestje wil hebben. Maar je kunt het ook inzetten om in stijl naar een speciale gelegenheid te gaan. Van 5 tot wel 50 personen kun je deze busjes reserveren. Ze zijn van alle faciliteiten die je als VIP mag verwachten voorzien. Zo zit er een muzieksysteem in waarbij je Spotify bijvoorbeeld kunt gebruiken om alle liedjes op te zoeken.  Echter kun je ook gewoon lekker rustig een film of serie kijken op Netflix. Een leuk extraatje is dat er niet alleen Nederlandse chauffeurs zijn. Er zijn namelijk aangesloten chauffeurs die talen spreken zoals Spaans, Chinees en Russisch. Ook is het mogelijk om een VIP bus voor een zakelijke reis in te zetten. Deze zijn bijvoorbeeld voorzien van schermen waarbij je onderweg kunt videovergaderen. Er is namelijk een supersnelle internetverbinding en de nodige professionele apparatuur aanwezig.

Kies voor luxe vervoer van A naar B

Ook is er nog de optie om te kiezen voor Luxe vervoer van A naar B. Je kunt dan een keuzen maken uit busjes van 8 tot wel 50 personen. Deze zijn allemaal voorzien van een krachtig geluidssysteem voor een gezellig muziekje, maar ook een professionele vergadering. Daarnaast zijn er verschillende LCD schermen aanwezig waarop je kunt streamen. Bovendien is het ook mogelijk om gebruik te maken van het draadloze spraaksysteem. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor het aansluiten van jouw laptop op de schermen. 

Zo kun je een presentatie starten op alle schermen zodat iedereen het kan volgen. Tevens is het ook mogelijk om catering in te schakelen voor heerlijke hapjes en drankjes. Het is immers zo dat niemand op een lege maag kan werken. Natuurlijk kan een luxe keukenhoek hierbij niet ontbreken. Tevens is het ook mogelijk om aan de ronde tafel plaats te nemen met het hele team. In de lederen stoelen zit je altijd comfortabel. Natuurlijk zijn ook deze bussen voorzien van een krachtig WIFI netwerk waarbij alles supersnel werkt!