MS-500: wat is het?

Categories
Table of Contents
Share :

Gerelateerde
berichten

Het certificeringsexamen voor de certificering op associate-niveau Microsoft 365 Certified: Security Administrator Associate is de MS-500: Microsoft 365 Security Administration. Microsoft biedt verschillende certificeringen voor IT-professionals. De Microsoft 365 Certified-track is een verzameling certificeringen die van toepassing zijn op de tools en opties van de Microsoft Windows 365-abonnementsservice. Het beste scenario voor Microsoft is dat een bedrijf zich voor de lange termijn abonneert. Ze huren of trainen ook een Microsoft 365-beveiligingsbeheerder om de identiteits- en beveiligingsconfiguraties zelf te beheren. Microsoft kan er zeker van zijn dat hun product goed wordt beheerd en dat de klant tevreden zal zijn na het certificeren van die beheerder. Een Microsoft-beveiligingsbeheerder is opgeleid en gecertificeerd om beveiligings- en nalevingsoplossingen te implementeren en te beheren en gegevensbeheer af te dwingen.

MS-500: wat is het waard?

De technologieën en producten van Microsoft zijn bijna overal te vinden. Ze bieden veel meer dan alleen een besturingssysteem. Ze zetten ook hele systemen en netwerken op. Microsoft biedt tools en software om identiteiten en applicaties veilig te houden op alles, van kleine netwerken tot bedrijfsnetwerken met meerdere kantoren. De MS-500 en de bijbehorende Microsoft-certificering kunnen je toegangsbewijs zijn voor het beheren en beheren van die netwerken voor IT-professionals. Het kan moeilijk zijn om tijd of geld te vinden om in een certificering te investeren vanwege de cursussen en studies die nodig zijn om voor het examen te slagen. Daarom kan het behalen van een certificering een afleiding lijken voor IT-professionals die nieuw zijn in het veld. Het lijkt misschien tijdverspilling als je al een tijdje in de IT werkt en al bezig bent met meer geavanceerde technologieën.

Ervaring die je nodig hebt voor de MS-500

Je hebt geen eerdere ervaring nodig om het te volgen, omdat MS-500 geen vereisten heeft en de certificering waarop het van toepassing is, op associate-niveau is. Het doel van dit examen en deze certificering is ervoor te zorgen dat een geassocieerde beveiligingsbeheerder bekend is met en begrijpt alle tools en functies die Microsoft biedt aan bedrijven die zich op hun service abonneren. Master it door goed te lezen en te studeren. je moet op de hoogte zijn van de verschillende manieren waarop Microsoft 365 en hybride omgevingen identiteiten en aanmeldingen beveiligen als je de MS-500 wilt doorgeven.

Nog niet gelezen?

Check deze artikelen!

maak deel uit van ons succes.