Accessoires voor de moderne man: tips voor het kiezen van stropdassen en manchetknopen

Categories
Table of Contents
Share :

Gerelateerde
berichten

De combinatie van stropdassen en manchetknopen staat voor elegantie en raffinement en geeft jouw look een extra accent. Degenen die voor deze accessoires kiezen, bevestigen hun bezorgdheid over uiterlijk en persoonlijke verzorging. Als je nog steeds niet weet hoe je deze accessoires in je dagelijkse routine kunt opnemen, maak je dan geen zorgen! In dit artikel geven wij je enkele tips over hoe je ze kunt dragen en combineren met jouw kleding. Kijk hier eens naar!

Hoe kies je manchetknopen?

Momenteel zijn er modellen die variëren van klassiek tot meer modern, waardoor een grotere veelzijdigheid mogelijk is wat betreft gebruik en combinaties. Ongeacht het model is hun functie echter het ondersteunen van de dubbele manchet van het overhemd, zodat deze op één lijn blijft.

Als je geen speciale gelegenheid hebt, investeer dan in neutrale modellen of met subtiele kleuren, die normaal dagelijks worden gebruikt. Op die manier kunt je het gebruik ervan optimaliseren en bent je altijd op de hoogte van de laatste mode. Voor formelere gelegenheden is het raadzaam de manchetknoop te combineren met het horloge, waarbij de kleuren worden geharmoniseerd om de indruk te wekken van een ernstige man die begaan is met zijn zelfbeeld.

Hoe kies je een stropdas?

Het kiezen van een stropdas is voor veel mannen niet altijd een gemakkelijke taak. Een stropdas vinden die past bij jouw dagelijkse kledij of zelfs bij jouw speciale gelegenheden is een uitdaging voor iedereen die zich goed wil kleden en een goede indruk wil maken. Er zijn drie bepalende factoren bij het kiezen van de juiste stropdas: snit (breedte), kleur en dessin (dessins en stoffen zoals zijde, katoen, synthetische vezels enz.)

De stropdas is een essentieel onderdeel van een formele look en geeft uitdrukking aan jouw persoonlijkheid en stijl. Als je een serieuzer imago wilt uitstralen, kies dan voor neutrale kleuren en geen prints. Voor een modernere stijl kies je voor gedurfdere kleuren en leuke prints. Het belangrijkste is dat je jouw accessoires altijd aanpast aan de omgeving waarin ze zullen worden gedragen.

Nog niet gelezen?

Check deze artikelen!

maak deel uit van ons succes.