Hoe je meer leert over geld!

Categories
Table of Contents
Share :

Gerelateerde
berichten

Het is moeilijk om een goede relatie met geld op te bouwen als je niet zoveel verstand hebt van geld. En een goede relatie met geld, helpt om meer geld te verdienen. Daarbij is ten eerste belangrijk dat je geld niet als iets vies ziet, maar als een middel waarmee je mooie dingen kunt doen. Daarnaast is kennis van geld belangrijk. Onbekend maakt immers onbemind.

Geld, kracht en liefde

‘Geld, kracht en liefde’ is de titel van een boek dat over deze drie-eenheid gaat: geld, kracht en liefde. Hierin wordt uitgelegd dat zowel geld kracht en liefde energievormen zijn. Geld is dus niet per se iets slechts. Natuurlijk worden er ook slechte dingen gedaan met geld. Maar, in eerste instantie is geld een vorm van energie. Jij kunt het positief inzetten. Dus het hebben van veel geld is niet slecht. Het is juist een hele mooie vorm van energie waar je mooie dingen mee kunt doen. Wil je meer over geld leren? Dan is dit een hele belangrijke les. Als je geld als een soort kwaad blijft zien, kets je immers energetisch gezien geld van je af. Zo wil geld ook niet naar jou toe.

Eigen aanraking met geld

Om te beginnen met leren over geld kun je beginnen met je eigen aanrakingen met geld. Denk aan bijvoorbeeld het doen van de belastingaangifte. Je kunt leren om dit zo goed mogelijk te doen, zodat je er (legaal) er het voordeligste uit komt. Ook is het slim om een kasboek bij te houden. Weten wat er aan geld binnen komt en weten waaraan je hoeveel geld besteed. Inzicht is het vertrekpunt.

Meest veelbelovende crypto

Het volgende punt is om verder te gaan dan je huidige aanrakingen met geld. Ga je bijvoorbeeld eens verdiepen in crypto, wat is bijvoorbeeld de meest veelbelovende crypto? Door jezelf vragen te stellen zoals ‘wat is de meest veelbelovende crypto’ krijg je meer inzicht. Dat betekent niet dat je direct iets met die veelbelovende crypto moet doen, maar je erin verdiepen kan ervoor zorgen dat je een meer weloverwogen keuze daarin kan maken.

https://www.business2community.com/nl/cryptocurrency/meest-veelbelovende-crypto

Nog niet gelezen?

Check deze artikelen!

maak deel uit van ons succes.