Verschillende matras toppers

Categories
Table of Contents
Share :

Gerelateerde
berichten

Als je geen nieuwe matras kunt veroorloven, of als u uw huidige matras niet wilt vervangen, kan een matrastopper helpen jouw huidige matras voorlopig comfortabeler te maken.

Soorten matras-toppers 

Er zijn vier hoofdtypen matras-toppers: traagschuim, veren en dons, microvezel en latex. Maar u vindt ook andere toppers die van meer natuurlijke materialen zijn gemaakt, zoals wol of katoen.  Elk type matras-topper voelt anders aan om op te liggen. Dons toppers voelen zacht, pluche en knus aan, terwijl traagschuim stevig en sponzig is en warmer kan aanvoelen.

Traagschuim matras toppers 

Voordelen helpt het absorberen van de beweging van een bed partner die draait en keert gedurende de nacht; ontworpen om de druk op artritis of pijnlijke gewrichten te verminderen; kan een stevige matras aanmerkelijk zachter aanvoelen Nadelen: sommigen vinden traagschuim toppers warm om op te liggen; kan het moeilijk maken om te draaien in bed; meestal duurder dan microfiber en dons; kan een synthetische geur hebben wanneer het nieuw gemaakt is van een temperatuurgevoelig materiaal, traagschuim zal reageren op uw lichaamswarmte en zich vormen naar uw vorm – waarvan fabrikanten beweren dat het helpt pijnlijke gewrichten te ontlasten.  Een traagschuim matras topper moet terugveren naar dezelfde hoogte elke keer dat je het gebruikt, ook, in tegenstelling tot een gemaakt van dons of microfiber, die zal moeten worden opgeschud.

 

Veren en donzen matras-toppers

Voordelen: houden niet zoveel warmte vast als traagschuim; belemmeren u niet in uw bewegingen in bed, voelen zacht en behaaglijk aan – soms omschreven als liggend op een wolk, sommige veren of donzen matras-toppers kunnen goedkoper zijn dan sommige traagschuim of latex; Nadelen: kunnen na verloop van tijd samendrukken, waardoor u ze regelmatig moet opschudden om ze weer op te poffen; niet hypoallergeen; verenpoten kunnen door de stof heen steken; kunnen in het begin stinken; niet altijd ethisch geteeld

 

Microvezel en holle vezel matras toppers 

Voordelen: goedkoopste optie; geen geur; zorgt voor een beetje zachtheid; beschikbaar in anti-allergie opties, niet zo warm als andere opties Nadelen: niet zo goed ademend als andere matras topper types; kan bobbelig worden na verloop van tijd; zal plat worden na verloop van tijd; kortste levensduur van alle topper types Microvezel is een synthetisch materiaal, vaak gebruikt in kussens en dekbedden, en is de meest betaalbare van alle matras topper types. Het is een goede basisoptie als je een matras topper nodig hebt op een budget

Latex matras toppers 

Voordelen: ontworpen om zeer duurzaam te zijn; een latex matras topper zal absorberen beweging als uw partner beweegt in de nacht; antimicrobiële en hypo-allergeen (tenzij je een latex allergie) Nadelen: duur; kan een aparte geur hebben wanneer ze nieuw zijn; te stevig voor sommigen; voelt anders aan dan de traditionele veren en dons Gemaakt van ofwel rubber boomsap of synthetisch rubber, latex matras toppers hebben de neiging om koeler en meer ademend dan traagschuim. Latex vormt zich naar de vorm van uw lichaam zoals schuim, maar de elasticiteit betekent dat het snel terugveert.

Slaapverlies is een wereldwijd probleem. Gezondheidsdeskundigen vermoeden dat onvoldoende slaap veel ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakt of verergert, en daarom moet optimaal slapen een topprioriteit zijn. Als u een van de vele mensen bent die niet genoeg slaapt of slaapproblemen heeft, vraagt u zich misschien af of natuurlijke slaapmiddelen u kunnen helpen. We onderzoeken valeriaanwortel, een populair natuurlijk slaapmiddel, met aandacht voor de effecten op het lichaam, mogelijke bijwerkingen, en aanbevolen dosering.

 

https://www.barneveldsekrant.nl/lokaal/partnercontent/832331/topper-zin-of-onzin-

Nog niet gelezen?

Check deze artikelen!

maak deel uit van ons succes.