Zaken Nu
Image default
Transport en logistiek

Meer naamsbekendheid door een herkenbare doos

Bedrijven die hun producten in anonieme dozen verpakken laten kansen ligt. Deze dozen komen bij klanten terecht en worden vaak hergebruikt. Door ervoor te zorgen dat die dozen duidelijk herkenbaar van jouw bedrijf afkomstig zijn kan de nieuwsgierigheid van nieuwe klanten worden gewekt. Je maakt de dozen waarin je je producten verpakt herkenbaar door de dozen te laten bedrukken bij Superdoos. Er kan een logo of een tekst op de doos worden gedrukt. Bedrukte dozen zijn online te bestellen. Als je daar behoefte aan hebt kun je hierbij hulp krijgen van Superdoos.

Wat zet je op een doos?

Het is natuurlijk slim om een krachtige opmerking of een duidelijk logo op de doos te laten drukken. Dat werkt het beste als de tekst of het logo over de volle breedte van de doos staat. Bedrukte dozen bestellen is heel simpel en gaat erg snel. Het moeilijkste is het bedenken van een tekst, die geen enkele ruimte laat voor verwarring. In veel gevallen zal de naam of het logo van je bedrijf duidelijk genoeg zijn. Maar je kunt natuurlijk ook de tijd nemen om een pakkende slogan te bedenken.

De mogelijkheden van een doos bedrukken

Het bedrukken van een doos bij Superdoos gebeurt met behulp van zogenaamde stempels. Die worden bij de eerste bestelling gemaakt. Er kan met maximaal twee kleuren inkt worden gewerkt. Als je twee kleuren inkt wilt gebruiken moeten er minimaal 500 dozen worden besteld. De methode om met behulp van stempels dozen te bedrukken heeft als voordeel dat er met goedkope inkt op een hoge snelheid kan worden geproduceerd. Bij de eerste bestelling moet je echter rekening houden met een levertijd van 2 tot 3 weken. Die tijd is nodig om de stempels te maken. Bij volgende bestellingen is de levertijd slechts een paar dagen.

 

Gerelateerde artikelen

Aandachtspunten bij het kiezen van een laptoptas

Bezorgfietsen zijn ideaal in een druk gebied