Zaken Nu
Image default
Auto-industrie

Wat is een BPM calculator?

Als u een auto koopt in het buitenland, zoals bijvoorbeeld Duitsland of een ander land, is het natuurlijk ook van toepassing dat u belasting betaald. Hoeveel belasting u dient te betalen voor uw personenauto, motor of bestelwagen is niet makkelijk op te zoeken, maar het is wel degelijk te berekenen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de berekening te maken aan de hand van de BPM calculator. Deze berekening mag u vervolgens gebruiken om te kunnen profiteren van een gunstige waarde. Zo kunt u flink wat geld besparen. De berekening is gebaseerd op een officiële koerslijst. Profiteer van een voordeel dat wel kan oplopen tot in de duizenden euro’s.

Hoe werkt het berekenen van de BPM?

Het berekenen van de BPM kunt u al doen in enkele stappen. Allereerst kiest u voor het soort voertuig. Daarnaast is het ook van groot belang om de datum van de eerste toelating in te voeren. Daarnaast zijn ook andere gegevens belangrijks, zoals bijvoorbeeld de brandstof, de transmissie en het merk. Ook kunt u het model en de uitvoering invoeren. Nadat u de gegevens heeft ingevoerd, wordt er een accurate berekening voor u gemaakt. De Autotelex is een marktleider op het gebied van gegevens over motorvoertuigen. Het is daarom ook een van de meest gebruikte calculators die wordt gebruikt om de BPM van (geïmporteerde) voertuigen te berekenen. In de database van de website zitten allerlei handige gegevens opgeslagen die het mogelijk maken om deze calculaties te kunnen doen. U heeft hier te maken met een website die geheel onafhankelijk te werk gaat en op een zeer nauwkeurige manier. Informatie wordt gehaald uit talloze bronnen wat deze BPM calculator volledig maakt. Het is een veelgebruikte calculator door particulieren die van plan zijn om een auto te kopen in het buitenland, maar ook door autobedrijven, autogroothandelaren, leasemaatschappijen en occasionportals.

Betrouwe specialisten en een betrouwbare berekening

De BPM calculator van Autotelex wordt beheerd door specialisten die jarenlang ervaring hebben met het interpreteren van de gegevens en het verwerken van deze gegevens in de calculator. Hierdoor kunt u altijd rekenen op correcte en volledige informatie. De handelswaarde en de actuele marktinformatie wordt altijd getoetst en goed gecontroleerd. Op deze manier wordt er voorkomen dat de waarden worden gemanipuleerd door incidentele transacties.

De berekening wordt dan ook gedaan met professionele en volledige gegevens zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Het laten opmaken van deze gegevens kost enkel €24,95 inclusief BTW. Door uw gegevens makkelijk online in te voeren heeft u snel toegang tot de gegevens die u opgevraagd heeft. Uw complete BPM aangifteformulier voor de belastingdienst is vervolgens ook online in te zien en te downloaden en zo weer te gebruiken wanneer u een voertuig koopt. Zelfs wanneer u vaak de waarde van auto’s wilt weten en wat er betaald dient te worden voor de belasting, dan is er ook een abonnement dat u af kunt nemen, zodat het gebruiken van de BPM calculator goedkoper is in dat geval.

Bent u ook van plan om een auto uit het buitenland te kopen en wilt u hiervoor de kosten inzien? Maak dan ook gebruik van de BPM calculator.