Videomarketingtools zoals interactiviteit en gepersonaliseerde video

Categories
Table of Contents
Share :

Gerelateerde
berichten

Videomarketingtools zoals interactiviteit en gepersonaliseerde video

Het aanbod van videocontent wordt steeds groter, waardoor het steeds lastiger wordt om op te vallen. Maar… de mogelijkheden rondom videocontent worden ook steeds groter. En dat kun je in jouw voordeel gebruiken. Tools zoals interactiviteit, gamification en personalisatie zijn de afgelopen jaren zo ver doorontwikkeld dat het zorgt voor interessante kansen en mogelijkheden om op te vallen binnen het enorme videocontent aanbod van de markt. In deze blog gaan we dieper in op het onderdeel personalisatie, ook wel gepersonaliseerde video genoemd.

De voordelen van een gepersonaliseerde video laten maken

Met een gepersonaliseerde video spreek je jouw doelgroep persoonlijk en individueel aan. Zo is jouw videocontent voor iedere persoon relevant, interessant en herkenbaar. Waardoor je hun aandacht een stuk langer vast weet te houden. Uit onderzoek is gebleken dat gepersonaliseerde video tot wel 10 keer effectiever is dan een reguliere nieuwsbrief of advertentie. Het leidt dus tot een hoge conversie. Daarnaast val je op met een gepersonaliseerde video, doordat jij jouw videocontent afstemt op de kijker en hierdoor zo relevant mogelijke informatie biedt aan jouw doelgroep. Doordat ze zich persoonlijk voelen aangesproken zullen ze ook een sterkere band opbouwen met jouw merk of bedrijf. Ze onthouden het beter, raden het sneller aan bij mensen, en je valt meer op in vergelijking met concurrenten die hier geen gebruik van maken. Een gepersonaliseerde video laten maken is slim, uniek én onderscheidend.

Hoe werkt een gepersonaliseerde video laten maken?

Een gepersonaliseerde video laten maken begint bij het vinden van het juiste bedrijf. Wij hebben zeer goede ervaringen met videomarketingbureau ZoomWorks, gevestigd in Deventer. Een bureau dat ruime ervaring heeft met het maken van verschillende videomarketingproducties en nauwe banden heeft met de platformen die personalisatie mogelijk maken. Jij levert data aan vanuit bijvoorbeeld een CRM systeem en ZoomWorks gebruikt deze als input voor jouw video. Hoe meer beschikbare data, hoe meer personalisatie er mogelijk is. De UX designers van ZoomWorks maken een database aan en produceren een video waarbij op verschillende momenten de database geraadpleegd kan worden om de video te personaliseren.

Meer informatie over gepersonaliseerde video?

Dit was personalisatie in een notendop uitgelegd. Heb je behoefte aan meer informatie of ben je benieuwd naar voorbeelden van gepersonaliseerde video? Neem eens een kijkje op de website van videomarketingbureau ZoomWorks of neem contact met ze op. Ze helpen je graag verder.

https://zoomworks.nl/gepersonaliseerde-video-laten-maken/

Nog niet gelezen?

Check deze artikelen!

maak deel uit van ons succes.