Zaken Nu
Image default
Bedrijven en samenleving

Verkoop je zakelijke bedrijfspand aan Sons Real Estate

Wilt u uw bedrijfspand verkopen en vraagt u uzelf af hoe u het buiten Funda om kunt verkopen? Wij kunnen ons als vastgoed opkoper van bedrijfspanden voorstellen, dat u niet zit te wachten op een Funda Inbusiness traject! En ook het verkopen via openbare kanalen, kan weemoed geven bij zowel u als uw concurrenten. U staat er niet om te springen in het openbaar uw bedrijfspand van de hand te doen. Ruikt uw concurrent zwakte? Wilt u gewoon niet laten zien dat u bijvoorbeeld verder wilt investeren? Komt er een zware periode aan?

Sons Real Estate is dé bedrijfsopkoper die alle soorten bedrijfspanden opkoopt. En als u na aanmelding van uw pand er toch voor kiest het aan iemand anders te verkopen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem! Uiteindelijk is de verkoop van uw bedrijfspand ook gewoon een business op zich. Het kan zijn dat een andere partij er net wat meer voor over heeft. En het ene bedrijvenpand is niet hetzelfde als de andere. Vraag daarom altijd een vrijblijvende  waardebepalinbg aan bij Sons Real Estate, úw bedrijfspand opkoper.

Sons Real Estate koopt alle soorten bedrijfspanden aan. Beschikt u over een klein bedrijfspand? Geen probleem! Juist kleinere panden kunnen snel worden aangekocht. Echter ook grotere bedrijfspanden, zoals complete fabrieken of grootschalige kantorenpanden worden regelmatig aangekocht door een van onze medewerkers.

Tot slot maakt het voor Sons Real Estate niet uit of er sprake is van actief verhuur. Sons Real Estate is een beleggend vastgoedbedrijf en daarom maakt het niet uit of het wel dan wel niet verhuurd is. 

https://sonsrealestate.nl/bedrijfspand-verkopen/