Zaken Nu
Image default
Horeca

Bedrukte servetten

Er zijn verschillende websites waar je informatie kunt vinden over bedrukte servetten. Zo kun je bijvoorbeeld terecht op 123bedrukteservetten.nl, waar je meer informatie kunt vinden over welke servetten geschikt zijn voor jouw onderneming om servetten te laten bedrukken met een logo of tekst. Bedrukte servetten tissue zijn papieren servetten die bedrukt kunnen worden met een logo of ontwerp. Er zijn verschillende soorten tissue servetten beschikbaar, van eenvoudige tot luxe uitstralende Airlaid servetten. Bedrukte servetten zijn populair in de horeca en kunnen bijdragen aan een persoonlijke beleving. 

Tissue en airlaid servetten zijn beide soorten servetten, maar ze verschillen in materiaal en structuur. Tissue servetten zijn gemaakt van dun papier en hebben een zachte textuur. Ze zijn meestal goedkoper dan airlaid servetten en worden vaak gebruikt voor alledaagse gelegenheden. Airlaid servetten daarentegen zijn gemaakt van een non-woven materiaal dat lijkt op textiel. Ze zijn dikker, zachter en sterker dan tissue servetten, waardoor ze geschikter zijn voor formele evenementen zoals bruiloften of diners in restaurants. Tissue en airlaid servetten kunt u beiden bestellen bij 123bedrukteservetten.nl

Servetten worden gemaakt van 100% servettenpapier, wit en bewerkt zonder chemicaliën, met drie vouwen en een gewicht van 17 tot 19 gram per m2. Er zijn verschillende manieren om servetten te gebruiken, zoals in combinatie met tafellakens in formele settings volgens de etiquette, of om mooie dingen mee te maken door middel van de servetten techniek of het vouwen van servetten in verschillende vormen zoals een waaier, rozenknop of envelop. Bij 123bedrukteservetten.nl kun je grote afnames servetten bestellen voor voordelige prijzen. 

https://www.123bedrukteservetten.nl/producten/bedrukte-servetten/